facebook  linked-in  print
Bookmark site |  
 +32 474 09 52 15

DOCUMENTEN *.pdf


CONTACT  
Kantooruren:
Maandag - vrijdag:
Van 08u30 tot 17u30 (GMT+1)
Gesloten op zaterdag en zondag

     : +32 474 095 215
     : +32 289 459 26

NETWERKEN

Babylon

Proz

Gotranslators
Vertaling van documenten

Nolis traductions-vertalingen biedt u een snelle en kwaliteitsvolle vertaling van uw documenten en teksten. Deze opdrachten worden uitgevoerd van het Frans, het Nederlands en het Engels naar het Frans en het Nederlands. De vertalingen worden geleverd binnen de overeengekomen deadlines en tegen voordelige prijzen.

HOE GAAT U TE WERK?
Gebruik het formulier op de ‘contact’ pagina voor al uw vragen en inlichtingen of neem rechtstreeks contact op met Nolis traductions-vertalingen met behulp van het formulier op de contactpagina. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord. Na uw bevestiging van de prijsofferte wordt de vertaling uitgevoerd en gestuurd binnen de overeengekomen deadline en in het overeengekomen formaat.

DOCUMENT TYPES
Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel, Access), Adobe Acrobat (*.pdf) en andere zoals (*.php, *.xml, *.html,...) of op aanvraag.

VAKGEBIEDEN
De vertaalopdrachten kunnen technisch, gespecialiseerd en algemeen zijn en behandelen soms één van de volgende thema's:

* Justitie
* Industrie
* Economie
* Gezondheid
* Vastgoed
* Kunst en cultuur
* Hotellerie en restaurant (HORECA)
* Politiek en diplomatie
* Informatietechnologie en Internet
* Overheidsinstellingen
* ...
 

Vertaling van websites (Lokalisatie)

Wenst u uw website in verschillende talen aan te bieden?
Door uw diensten in verschillende talen aan te bieden kunt u uw doelpubliek vergroten en nieuwe potentiële klanten aantrekken. Trek meer klanten aan naar uw website en vergroot uw omzet.

Dankzij een ervaring als Webmaster van verschillende websites kan Nolis traductions-vertalingen u een verzorgde en juiste vertaling garanderen in de broncode van uw website.
 

Correctie

De correctie is een niet te verwaarlozen aspect van het vertaal- en redactieproces. Laat uw documenten, CV's, vertalingen, toeristische brochures, grafische ontwerpen, menukaarten,... verbeteren door Nolis traductions-vertalingen om ze correct te maken en, zonodig, in overeenstemming te brengen met de grafische elementen. De correctiedienst is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.
 

Transcriptie

Voor de transcriptie van uw audio & video fragmenten kunt u eveneens een oproep doen op Nolis traductions-vertalingen. Nolis traductions-vertalingen biedt de transcriptie van uw bestanden aan in het Nederlands en in het Frans.
De prijs kan variëren naargelang het aantal sprekers, achtergrondgeluid en de kwaliteit van het audio bestand.Nolis traductions-vertalingen - Vertalingen en taaldiensten - Referenties en ervaring als vertaler - Tevredenheidsenquête -
Tarieven - Contact opnemen met Nolis traductions-vertalingen - Nuttige links et vertaal websites - Algemene voorwaarden
© Copyright 2008- Nolis traductions-vertalingen | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Update: | Bezoeken:
CSS Validation HTML Validation 
www.nolis.be