facebook  linked-in  print
Bookmark site |  
 +32 474 09 52 15

DOCUMENTEN *.pdf


CONTACT  
Kantooruren:
Maandag - vrijdag:
Van 08u30 tot 17u30 (GMT+1)
Gesloten op zaterdag en zondag

     : +32 474 095 215
     : +32 289 459 26

NETWERKEN

Babylon

Proz

Gotranslators
Wettelijke bepalingen

Gelieve de onderstaande bepalingen aandachtig te lezen. Elk bezoek aan deze website betekent dat u akkoord gaat met deze bepalingen.


Privacy

Nolis traductions-vertalingen verbindt zich ertoe de privé gegevens en uw online privacy te beschermen

- De persoonlijke gegevens worden enkel bijgehouden en behandeld om u informatie te verzenden of om uw vragen te beantwoorden;

- De persoonlijke gegevens zullen nooit worden meegedeeld aan derden;

- U hebt het recht uw persoonlijke gegevens in te kijken, de juistheid ervan te controleren en eventuele fouten te verbeteren. Hiertoe mag u een e-mail sturen naar contact@nolis.be.


Auteursrechten

De inhoud van deze website, de informatie, de logo's en afbeeldingen zijn beschermd door het intellectueel eigendomsrecht van Nolis traductions-vertalingen met uitzondering van de logo's Babylon, Proz, Go translators, Adobe pdf, Xiti, Pagerank, W3C, Google, Moneybookers en Paypal die het eigendom zijn van hun respectievelijke auteurs.


Garantie

Nolis traductions-vertalingen biedt geen enkele garantie wat betreft de juistheid, volledigheid of de bijwerking van de informatie op deze website. Voor inlichtingen en preciezere informatie of gedetailleerde offertes, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met Nolis traductions-vertalingen met behulp van het formulier op de contactpagina.

Nolis traductions-vertalingen biedt geen enkele garantie voor de werking en het gebruik van deze website en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor elke vorm van server panne.


Verantwoordelijkheid

Nolis traductions-vertalingen wijst elke verantwoordelijkheid af voor de inhoud van de pagina's op deze website.

Nolis traductions-vertalingen wijst elke verantwoordelijkheid af voor de inhoud van pagina's op andere websites waartoe toegang wordt geboden via links op deze website web of die een link hebben gemaakt naar Nolis traductions-vertalingen.

Nolis traductions-vertalingen wijst elke verantwoordelijkheid af voor de inhoud van eventuele advertenties van Google en het AdSense programma.

Nolis traductions-vertalingen wijst elke verantwoordelijkheid af voor wat betreft de risico's van het gebruik van deze website en het Internet in het algemeen met inbegrip van het risico dat computers, programma's of andere gegevens beschadigd zouden worden door om het even welk virus dat overgedragen zou zijn of geactiveerd zou worden door middel van deze website of door het feit dat de gebruiker de website raadpleegt.Nolis traductions-vertalingen - Vertalingen en taaldiensten - Referenties en ervaring als vertaler - Tevredenheidsenquête -
Tarieven - Contact opnemen met Nolis traductions-vertalingen - Nuttige links et vertaal websites - Algemene voorwaarden
© Copyright 2008- Nolis traductions-vertalingen | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Update: | Bezoeken:
CSS Validation HTML Validation 
www.nolis.be